Гарнитури

Едросмляна лютеница 150 гр. / 2,50 лв.

Задушен ориз 200 гр. / 3,00 лв.

Задушен черен ориз 200 гр. / 3,50 лв.

Пикантни картофи 150 гр. / 3,00 лв.

Пресни зеленчуци 200 гр. / 3,00 лв.